Zalmrolletjes met zalmvulling

Ze zien er heel feestelijk uit en ze zitten boordevol gezonde vetten. Daarbij zijn deze zalmrolletjes zo gemaakt. Ook wanneer er onverwachts visite op de stoep staat.

Ingrediënten voor 4 rolletjes

50 gram gerookte zalm

100 gram rode (of roze) zalm uit blik

1 eetlepel Griekse yoghurt

1 theelepel mierikswortelcrème

handje rucola

bieslook, dille, peper, zout

Bereiding

1. Meng in een kommetje de rode zalm met de yoghurt en mierikswortelcrème.

2. Breng op smaak met peper, zout, bieslook en dille.

3. Leg de gerookte zalm op een snijplank en schep in het midden een bolletje van het zalmmengsel.

4. Scheur de rucola klein en leg dit op het zalmmengsel. Rol de gerookte zalm op en zet vast met een prikker. Leg de rolletjes op een mooie schaal en snipper er eventueel nog wat dille overheen.

Recepten