Kerrie-kokos kipsnacks

Niet van mezelf, maar uit de Foodie van paleo.nl. Deze zijn heerlijk. Ik wist eerlijk gezegd zelf ook niet dat kerrie en kokos zo'n goeie combinatie is.

Ingrediënten voor 12 snacks

1 kipfilet

1 ei

2 theelepels kerriepoeder

50 gram kokos (geraspt, maar ik vind het lekkerder om vlokken zelf fijn te stampen omdat er dan af en toe wat grovere stukken tussen zitten die een lekkere bite geven)

zout, peper

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.

2. Kluts in een kom het ei.

3. Meng in een andere kom kerrie, zout, peper en kokos.

4. Snij de kipfilet in dunne reepjes.

5. Haal ze eerst door het ei en vervolgens door het kerriemengsel.

6. Leg de kippetjes op een stuk bakpapier en zet ze in de oven.

7. Bak 12-15 minuten knapperig. Draai ze na 10 minuten ongeveer om.

Recepten